Trädgårdshackare BOSCH – modeller, beskrivning, egenskaper, skillnader, recensioner

Trädgårdskrossaren används för att slipa pinnar, kvistar och annat naturligt avfall. Resultatet är ett organiskt gödningsmedel för trädgården och grönsaksgården. Enheten kan ha olika effekt och drivs från elnätet eller från en bensinmotor. Knivsystemet är fräsning och skiva. BOSCH -företagets sortiment täcker hela sortimentet av slipmaskiner.

Innehållsförteckning:

Allmänna egenskaper hos trädgårdskrossar

En trädgårdsförstörare är en anordning för bearbetning av löv, kvistar, frukt och annat organiskt avfall. Användningen av ägarna till en trädgård, en sommarstuga eller ett privat hus är faktiskt.

Verktyget består av en motor, ett system med knivar och tratt, en ram och en kontrollpanel.

Trädgårdsförstörare är utrustade med el- eller bensinmotorer.

Utrustning med elmotor är lättare. Dess arbete åtföljs inte av avgaser från skadliga gaser och stort buller. Men den är mindre kraftfull än bensinmotstycken. Och dess rörelse är knuten till nätverket. I genomsnitt är den utformad för att krossa skräp med en diameter på upp till 5 cm. Sådana enheter är väl lämpade för en plats med en yta på upp till 15 tunnland.

För ett stort område med tät vegetation är det optimalt att köpa en bensinförstörare. Deras effekt varierar från 3 till 8 kW med en tratt upp till 8 cm. De är vanligtvis utrustade med starka fyrtaktsmotorer. Men driften är dyr och kräver konstanta kostnader för motorolja och bränsle..

När du väljer ett verktyg, var uppmärksam på hur tratten ser ut. Den lutade konen anses vara den mest praktiska formen..

En avfallsdrivare säljs med strimlaren. Eftersom det är farligt att skjuta kullen med handen eller material till hands.

Det är bra att köpa en förlängningssladd för arbete med elektriska modeller. Det gör att du kan röra dig fritt runt områdets omkrets.

BOSCH trädgårdskrossar

BOSCH organiska kullkvarnar är indelade i Rapid 2000 och AXT 25 -serien..

Rapid 2000 -modellerna är mobila och lätta, drivs av elnätet. De är utrustade med en motor med en effekt på upp till 2 kW, som utvecklar upp till 3650 varv för skärknivarna per minut..

Trattens diameter gör att du kan slipa avfall upp till 3,5 cm i diameter. Avfallsbehållaren köps separat från enheten.

Skärmekanismen har ett trumsystem. Knivar finns runt stången. Ovanför strukturen är stängd med ett hölje för att förhindra skador. Enhetens genomströmning är 80 kg / h.

Verktyget väger 12 kg. Den är utrustad med två hjul och ett handtag för enkel rörelse.

Kostnaden för BOSCH Rapid 2000 trädgårdsförstörare varierar från 230 till 330 USD.

BOSCH AXT 25 -modellerna har en motor på 2,5 kW med en kapacitet på över 220 kg avfall per timme. Trattstorleken gör att du kan hugga upp grenar med ett snitt på 4,5 cm. En papperskorg ingår i trädgårdsutrustningen AXT 25.

Ljudnivån är 90 dB, till skillnad från 105 dB för Rapid 2000 -enheter..

Åtta knivar är avsmalnande och rör sig i båda riktningarna. Rotation åt vänster eller höger ställs in med en knapp på rivarkroppen. Skärmekanismen justeras också beroende på tjockleken på det bearbetade materialet..

Systemet ger hög prestanda. Och grenarna som sätts in i tratten blandas oberoende av varandra tills de är helt bortskaffade.

Enheten som väger 30 kg flyttas med chassit i handtaget.

Priset för bilar varierar från 415 till 770 USD.

Utrustningen Rapid 2000 och AXT 25 levereras med två års BOSCH-garanti. Och deras motorer och växellådor är skyddade från överbelastning och spänningsstötar.

About the author