Perforator Dewalt – modeller, specifikationer, beskrivningar, recensioner

Dewalt är ett av de mest populära och ledande företagen inom tillverkning av elektriska verktyg för konstruktion, reparation och andra typer av arbeten. Sortimentet av märket innehåller också sådana populära och nödvändiga verktyg som perforatorer. Rotationshammare har flera driftsätt – slag, borrning och kombinerat läge. Använd dessa verktyg på en mängd olika material, även hårda sådana som betong eller sten.

Innehållsförteckning:

Allmän beskrivning av Dewalt bergborrar

Dewalt borrhammare är professionella verktyg som används för industriella ändamål och uppvisar en lång livslängd – upp till 8 timmars kontinuerlig användning. I standardutrustningen ingår en resväska för förvaring och transport av verktyget. Handtaget på stansen är tänkt så bekvämt som möjligt för att säkerställa bekvämt arbete med verktyget i flera timmar. De flesta modeller är utrustade med ett borrdjupbegränsande system, vilket hjälper till att utföra noggrant arbete utan onödiga mätningar och förseningar.

Olika modeller av Dewalt borrhammare har sina egna modifieringar. Till exempel kommer D25124 med en extra borchuck. Alla modeller har elektronisk varvtalsreglering och backrörelsessystem. Borren kan röra sig i två riktningar, vilket gör det enkelt att ta bort verktyget om det fastnar i materialet under drift. Problemet med en fastkörd borr hanteras också effektivt av en skyddshylsa, som är utformad för att skydda inte bara verktyget, utan också personen som arbetar med det. Kombinerade modeller är vid behov utrustade med en dammsamlare som filtrerar avfall och gör arbetet med en bergborr mindre dammigt.

När du väljer en Dewalt roterande hammare måste du först och främst vara uppmärksam på strömindikatorn. Denna indikator bestämmer verktygets prestanda och mängden ström som förbrukas av det. Verktygets vikt är också av stor vikt vid valet, eftersom det påverkar kvaliteten på det utförda arbetet och lättheten att utföra det. Priserna för modellintervallet börjar från 120 EUR. Kostnaden avgör modellens kraft, dess utrustning och förekomsten av ytterligare funktioner.

Dewalt Rotary Hammer Models Översikt

  • Borrhammare Dewalt D25103K. Denna modell har en slagkraft på 3,1 J, denna indikator låter dig klara arbete med medelhög och hög intensitet. Enheten fungerar i tre lägen. Slagmekanismen är konstruerad för höga belastningar och absorberar vibrationer, den skyddar alla element i apparaten. Sidohandtaget är utformat för flera positioner, så att du kan arbeta i olika positioner. Borrhammaren når 4200 slag per minut och är utformad för att arbeta med hårda material. Det största hålet vid arbete med trä – 30 mm, för betong – 24 mm, för metall – 13 mm.

  • Borrhammare Dewalt D25013K. Modellen fungerar med material med olika densiteter, den maximala hålstorleken i betongbeläggningar är 22 mm. Utrustad med chock- och rotationsblockeringssystem. Hastighetskontrollen är placerad på omkopplaren och är smidig i två riktningar. Modellen är lätt i vikt och storlek. Borren rör sig i båda riktningarna med samma kraft. Under borrkilen i materialet faller slagkraften inte på personen som utför arbetet, utan på apparatens skyddshylsa. Den utökade nätverkskabeln är 4 m stor.

  • Borrhammare Dewalt D25124K. I denna modell är en särdrag en optimerad elektropneumatisk chockmekanism. Materialet i växellådshuset och slagmekanismen är magnesium. Det finns en funktion för att stänga av rotation och slag, om det behövs. Modellen fungerar på hårda material, den största hålstorleken i betong eller sten är 26 mm. Ett uppdaterat komprimeringssystem ger maximalt skydd mot damm och skräp. Modellen har en chuck med möjlighet att snabbt byta borr. Vändbar rotation av munstycken i två riktningar. Borrhammaren är utrustad med en skyddshylsa som skyddar mekanismen och personen som utför arbetet från stötar vid en borrkil. Chuckmonteringstyp – SDS -plus, den låter dig montera chucken snabbt men pålitligt.